Hopp til navigasjonHopp til innhold Hopp til bunnområde

eMotivation – under utvikling

eMotivation er en helt ny løsning for medarbeideroppfølging, hvor du enkelt kan kartlegge, opprettholde og forbedre motivasjonen i din virksomhet via en kontinuerlig pulsmåling gjennom året. Løsningen utvikles av oss i selskapet Esacon Motivation AS.

Vi utvikler eMotivation for å gjøre arbeidshverdagen til både ledere og medarbeidere bedre og enklere. Den kontinuerlige pulsmålingen gjør det enklere for begge parter å fokusere på områder hvor medarbeider opplever manglende motivasjon. Dette gjør det mulig for leder å oppdage på et tidligere tidspunkt om det kan være fare for å miste verdifulle medarbeidere, samtidig som medarbeider får muligheten til å gi konkrete tilbakemeldinger om sin arbeidssituasjon og enkelt kommunisere med sin leder.

Vil dere være testkunde?

eMotivation er fremdeles under utvikling, men vil være klar for de første kundene i første kvartal av 2020. Våre første brukere vil få muligheten til å påvirke den videre utviklingen av løsningen og bidra til at løsningen blir best mulig. Ta gjerne kontakt med oss om det kan være interessant for din virksomhet å være testkunde av eMotivation, om dere vurderer å bli kunde når vi er ferdig med testfasen eller om dere har noen andre spørsmål.